Musleh Terima Kunjung Hormat dari KITAB

SERI KEMBANGAN, 14 Mei – Pengarah Eksekutif Musleh Integrated Education Berhad (MIEB), Ustaz Megat Mohamed Amin Megat Mohamed Nor, hari ini menerima kunjungan hormat dari Pengawai Khas Rektor, Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB), Pulau Pinang, Encik Mohammad Asamuddin Hj. Akob di Pejabat Urusan MIEB di sini.

Encik Mohammad Asamuddin turut diiringi oleh Ketua Komunikasi Korporat KITAB merangkap Pegawai Khas TKM1, Pulau Pinang, Encik Muhamad Faris Mohd Fadhil dan Penolong Pendaftar KITAB, Encik Muhammad Hazim Ahmat.

Ustaz Megat Mohamed Amin berkata, antara perkara yang dibincangkan ialah potensi kerjasama antara pihak MIEB dan kolej berkenaan pada masa akan datang khususnya dalam bidang pengajian yang tertumpu kepada asas-asas pengajian Al-Quran untuk melahirkan Ulul Albab yang berdaya saing dan mahir.

KITAB adalah milik sepenuhnya Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang yang telah beroperasi sejak 1995 sebagai Maahad Tahfiz Al-Quran Wal Qiraat Negeri Pulau Pinang.

Hadir sama, Eksekutif Kurikulum dan Pentadbiran MIEB, Puan Rohida Jamaludin. Pertemuan yang berlangsung lebih 2 jam berkenaan berakhir kira-kira jam 12.30 tengah hari.

Kongsikan...

Bincangkan...